De Hollandse Fotoprijs is een initiatief van fotobureau Hollandse Hoogte en fotomagazine Hollandse Beelden. Kwartaalblad Hollandse Beelden is volledig gewijd aan het Nederlandse fotoverhaal. Hollandse Hoogte representeert 500 Nederlandse fotografen en zet zich in voor de kwaliteit van de Nederlandse fotografie. Samen presenteren zij De Hollandse Fotoprijs: dé aanmoedigingsprijs voor het jonge fotografietalent in Nederland tussen de 20 en de 35 jaar.

 

Heb jij al een mooi fotoverhaal met ‘Nederland’ als thema en heb je een prachtig idee voor een nieuwe fotoserie? Stuur nu je portfolio in en maak kans op twee publicaties in Hollandse Beelden en €2000 om jouw nieuwe fotoverhaal te maken!

 

De jury bekijkt eerst jouw ingestuurde fotoverhaal. Uit alle inzendingen komen 20 finalisten voort die live hun nieuwe idee zullen pitchen. De drie beste ideeën krijgen een publicatie in Hollandse Beelden, de tweede prijswinnaar krijgt daarbij €250 en de winnaar van De Hollandse Fotoprijs ontvangt €2000 om een nieuw fotoverhaal te maken.

 

De Hollandse Fotoprijs